Meer weten over Betaalbare Zonnebrillen?

Betaalbaar. Simpel. Zonder poespas. Mooie zonnebrillen die je ogen beschermen met UV400 voor betaalbare prijzen. Van All time favourites zoals de Wayfarer en Aviator zonnebrillen tot de Clubmasters, ronde zonnebrillen en sunnies met een unieke touch. Dat is onze focus, met een vleugje loco. We zeggen niet voor niets "Doe maar lekker gek, de rest is al normaal genoeg". 

Voor wie?

Betaalbare zonnebrillen is er voor iedereen: voor jong en oud, de fashionista's, de macho mannen, de huismussen, de bbq lovers, de festivalgangers, de onhandige struikelaars en alle zon aanbidders. Betaalbare zonnebrillen zijn er voor de mensen die graag vaak van zonnebril wisselen maar ook voor de mensen die van kleine prijsjes houden, hun zonnebril wel eens kwijtraken of er per ongeluk op gaan zitten. No worries, met deze goedkope prijzen is een nieuwe zonnebril zo besteld. Dan kan jij weer lekker van de zon gaan genieten.

Wie zijn wij?

Even voorstellen... 

Wij zijn twee enthousiaste zonaanbidders die houden van reizen, in binnen- en buitenland. We zijn nieuwsgierig en zoeken graag nieuwe plekken op. Waarom deze webshop? Omdat we houden van een uitdaging, opzoek waren naar een creatieve online uitlaatklep en zelf helemaal gek zijn, op zonnebrillen. Verder wordt er ieder weekend, ja zelfs in de winter, meerdere malen gebarbecued, zijn we onze windsurf skills aan het fine tunen, houden we van eten en van Spanje. Hier komt dan ook onze inspiratie vandaan voor de namen van de zonnebrillen.

© 2017 - 2022 Betaalbare Zonnebrillen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel