Retourneren & Ruilen

 

Retourneren

Wil je de zonnebril die je besteld hebt retourneren? Stuur ons dan binnen 14 dagen een mailtje naar info@betaalbarezonnebrillen.nl met de reden van je retour zodat wij je een retourformulier en het retouradres kunnen toesturen.

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren / retourneren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je bestelling  retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Stuur je heel je bestelling terug? Dan krijg je ook de verzendkosten van je bestelling gecrediteerd.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product in originele staat aan ons geretourneerd moeten worden. Uiteraard mag je de zonnebril wel passen om te kijken of hij goed zit. 

Kosten retour

De kosten voor de retour, van jouw huis naar onze webwinkel, zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer €2,50 per brievenbuspost, raadpleeg voor de exacte tarieven het gewicht van je bestelling en de vervoerder PostNL.

creditering van het bedrag

Hebben wij je retour in goede orde ontvangen? Binnen 7 dagen na ontvangst van je retour storten wij het aankoopbedrag terug op de rekening waarmee je betaald hebt. Je hebt dus het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour weer op je rekening staan, mits wij je retour, of een verzendbewijs van je retour, hebben ontvangen.

Defect

Wat vervelend dat er een beschadiging op je zonnebril zit. Wij doen onze uiterste best om een goede, mooie zonnebril bij jouw op de deurmat te laten vallen. Zit er toch een beschadiging op je zonnebril of is deze defect? Stuur dan ons eerst een email met een foto van de beschadiging. Dan nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met je op voor een oplossing. In de meeste gevallen krijg je een nieuwe zonnebril opgestuurd en hoef je de defecte zonnebril niet te retourneren. Stuur dus niet zomaar je zonnebril terug, dat is zonde van de verzendkosten van je retourzending.

Ruilen

Wil je de zonnebril die je ontvangen hebt ruilen voor een ander model? Neem dan contact met ons op en laat ons weten welke zonnebril je graag wil ontvangen. De kosten voor de retourzending van de geleverde zonnebril zijn voor eigen rekening. Zodra wij je retour hebben ontvangen wordt de nieuwe zonnebril naar je opgestuurd.

© 2017 - 2022 Betaalbare Zonnebrillen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel